Αρχική    

Η ιστορία μας    

Ψωμί &  Υγεία    

Επικοινωνία    

Χάρτης    

Όλες οι φωτογραφίες είναι από  προϊόντα παραγωγής μας

 

 
Ασφάλεια των συναλλαγών σας

O B.KOYKOYMERIAS ΟΕ. χρησιμοποιεί συναλλαγές μέσω το σύστημα συναλλαγών τράπεζας.

O B.KOYKOYMERIAS ΟΕ. δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας

Αυτές οι ιστοσελίδες χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές.

Με αυτό τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο Διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers).

Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους.

Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από ένα μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.

 

[ Πίσω ]

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΚΟΥΚΟΥΜΕΡΙΑ Μικράς Ασίας, 50 Κάτω Τούμπα, Τηλ 2310912365

Όροι Χρήσης : Προστασία Προσωπικών Δεδομένων : Ασφάλεια Συναλλαγών